Køb fisk og få god service i vores fiskehandel

Hos Brittas Fisk tilbyder vi hver dag frisk fisk til kunder i trekantsområdet, i blandt andet Fredericia, Middelfart og Kolding. Så kom forbi og køb fisk, hvis det lyder fristende.

Du kan både vælge at besøge vores fiskehandel i fiskebutikken, og du kan vælge at finde friske fisk på et af de forskellige steder, hvor fiskebilen holder.​

Et råd vi altid giver til kunder er: Husk at køb fisk! Uanset hvor du vælger at købe frisk fisk, kan vi i vores fiskehandel i Fredericia, Middelfart og Kolding både tilbyde dig helt almindelig fisk, men også mere eksotiske specialiteter. Køb fisk hos os, hvis du ønsker at eksperimentere med dine retter i køkkenet.

Køb fisk hos os hvis du ønsker mere specielle delikatesser. Vi anbefaler altid, at du siger det til vores fiskehandel i god tid. Således kan vi få bestilt varerne hjem og sørge for, at du får lige det du ønsker.

Kom i en fiskehandel med mangeårig erfaring

Vi er en fiskehandel der har mange års erfaring, hvorfor vi kan tilbyde kunderne den bedste service og den bedste rådgivning. Så køb fisk hos os, hvis du ønsker en kompetent fiskehandel. Vi har altid gode tips til, hvordan vores kunder kan tilberede fisken på den bedste og mest velsmagende måde, og vi deler altid ud af gode opskrifter.

Følg godt råd og køb fisk i røgeri

Køb fisk fra røgeriet i vores fiskehandel og i fiskebilen, som holder til forskellige steder. I røgeriet røger vi i egen røgeovn. 

Vi er tilhængere af den gammeldags måde at røge varer på, hvilket sker helt uden elektricitet.​

​Røgeprocessen indledes med, at vi tørrer fisk over åben ild i røgeriet ved vores fiskehandel. Derefter øger vi temperaturen i røgeovnen, således, at der opstår en varmebehandling. Køb fisk i en fiskehandel, hvor du altid både kan vælge mellem den friske fisk og den lækre røgede fisk.

Udover at tilbyde de røgede varer har vi også fersk fisk, som altid er frisk, hvilket de mange smileys fra kontrolrapporten bevidner. Så køb fisk i vores fiskehandel hvis du ønsker at tilberede en lækker fiskeret.

Kom forbi for god service

Uanset om du er vant til at spise fisk eller ej, vil du opleve, at fisken vi sælger er ret vanedannende. Kom forbi vores fiskehandel og køb fisk på adressen Skærbæk Havnegade 49. Du er også velkommen til at ringe til os på 27 57 92 23 eller skrive en mail til ​paul@brittas-fisk.dk.

FIRMAINFORMATION

Brittas Fisk

Skærbæk Havnegade 49
​7000 Fredericia

​​Telefon: 27 57 92 23
E-mail: paul@brittas-fisk.dk

​CVR: 32246982​

Find os

Brittas Fisk
Skærbæk Havnegade 49, 7000 Fredericia