Fiskebil der sælger fisk af bedste kvalitet

Vores fiskebil bliver altid fyldt op med lækre og friske fisk og tilbehør fra vores butik i Skærbæk. Det gør det nemmere for dig at få fingerene i de bedste råvarer, når det kommer til fisk.

Siden her er altid opdateret med, hvor og hvornår du kan komme et smut forbi fiskebilen.

Køb ind hos Brittas fiskebil, som blandt andet kan findes i Fredericia, Middelfart og Kolding.

Det er ikke kun i vores fiskebutik, at du hver dag kan finde et bredt udvalg af frisk fisk til netop dit behov. For vi har også en fiskebil, som kommer vidt omkring og som kan findes mange forskellige steder. Fiskebilen har hver dag en forskellig lokation, og her kan du finde et bredt udvalg. Hos fiskebilen kan du finde alt fra almindelig fisk til delikatesser. Hvis du ønsker specialvarer, så skal du gerne bestille disse i god tid, så vi kan være sikre på at kunne tilbyde dig lige netop det, du ønsker.

Få god rådgivning til tilberedning i vores fiskebil

Hvis du kommer forbi vores fiskebil kan du være sikker på, altid at få den bedste service og rådgivning. Vi sælger med et smil, og deler glædeligt ud af viden om fisk og tilberedning heraf.

Fisk er, som bekendt, godt for helbredet og derfor ønsker vi, at vore kunder skal have en god oplevelse når de har været forbi vores fiskebil. En sådan god oplevelse giver vi kunderne ved at tilbyde førsteklassesrådgivning og gode opskrifter, når de kommer forbi fiskebilen. Hvis du er i tvivl om, hvordan du på bedste vis tilbereder fisken, giver vi dig grundig vejledning og sørger for, at du får tilberedt de lækreste fiskeretter.

Eget røgeri nær dig

Vi har eget røgeri, og varer herfra kan du købe i vores fiskebil. Vi røger selv varer på den helt gammeldags måde, hvilket er med til at skabe den helt rigtige, røgede smag.

Vores fiskebil har udelukkende gode smileyer så vi kan garantere, at hygiejnen altid er helt i top i den fiskebil vi sælger fra.

Besøg vores fiskebil og se hvad vi kan tilbyde dig

Vi har garanteret noget at tilbyde dig så kom forbi vores fiskebil et af følgende steder:

Tirsdag 08.00-13.00 Torvet i Kolding
​Tirsdag 13.30-13.45 Taulhøjcentret, Taulov
Tirsdag 14.30-16.30 Skærup Handelsplads, Skærup

Onsdag 08.00-13.00 Torvet i Fredericia
​Onsdag 14.00-16.30 Dagli'Brugsen Egeskov
​​Fredag 08.00-13.00 Torvet i Kolding
​Fredag 14.00-17.00 Dagli'Brugsen Skærbæk

Lørdag 08.00-13.00 Torvet i Fredericia

Du kan også ringe til os og få information om vores fiskebil på 27 57 92 23 eller skrive en mail til paul@brittas-fisk.dk.

FIRMAINFORMATION

Brittas Fisk

Skærbæk Havnegade 49
​7000 Fredericia

​​Telefon: 27 57 92 23
E-mail: paul@brittas-fisk.dk

​CVR: 32246982​

Find os

Brittas Fisk
Skærbæk Havnegade 49, 7000 Fredericia